Мислења и оцени од купувачите

Мислења и оцени од купувачите

Прифаќаме само реални мислења, од корисниците кој го нарачале производот.

 1. Magdalena Jovanovska

  Sin mi go obozava proizvodot, gi ima site igri

  Konzola so Retro 400 IgriKonzola so Retro 400 Igri

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 2. Elizabeta Jakimovska

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 3. Атанасовски Давид

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 4. Мартин Миленковски

  Дерма ролерот е одличен и безболен за употреба, презадоволен сум од производот!

  Microneedling roller - Потикнува раст на косатаMicroneedling roller – Потикнува раст на косата

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 5. Anonymous

  Брза испорака, лесно нарачување.

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 6. Anonymous

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 7. Anonymous

  Brzi

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 8. Anonymous

  Odlicen proizvod

  Пулс оксиметарПулс оксиметар

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 9. Игор Симеонов

  Predobar proizvod

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 10. Бисера Кафтанова

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 11. Бисера Кафтанова

  Супер е!

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 12. Lenka Dimitrovska

  Masinkata e predobra se odi komplet kako na slikite

  9 во 1 машинка сецкање зеленчук9 во 1 машинка сецкање зеленчук

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 13. Suze Trajcevska

  Odlicna tocno meri skoro sekoj den ja koristam

  Дигитална рачна вага лажицаДигитална рачна вага лажица

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 14. Daniela Milenkovska

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 15. Ivica Jankovski

  Prezadovolen sum od svetlata eve vtor paket naracuvam, odlicno izgledaat!

  Надворешни LED соларни светлаНадворешни LED соларни светла

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 16. Mladenovski Tomislav

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 17. Stojanovska Ivana

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 18. Nikolovski David

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 19. Трајче Петрески

  Top !

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 20. Трајче Петрески

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 21. Milkovska Tanja

  Ponudata vi e odlicna, gi zedov proizvodite vi blagodaram od srce

  Пакет производи на акција! Топломер + Пулс ОксиметарПакет производи на акција! Топломер + Пулс Оксиметар

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 22. Aneta Ignatovska

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 23. Елеонора Тодоровска

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 24. Ангелина Атанасовска

  Ви благодарам, производот е одличен.
  Доживејте го за миг вкусот на свежо направеното еспресо 🙂

  Мока Пот За Еспресо - Кафемат за 6 кафињаМока Пот За Еспресо – Кафемат за 6 кафиња

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 25. Tatjana

  super e

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
1 2 3 44

Повеќе од 100 реализирани нарачки дневно!

Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Обнови ги
Shopping cart