Мислења и оцени од купувачите

Мислења и оцени од купувачите

Прифаќаме само реални мислења, од корисниците кој го нарачале производот.

 1. Никола Цветановски

  Во однос на цената е задоволителен производот, само не ми се допаѓа што не се јасни бројките на дисплејот бидејќи недостасува контраст.

  Пулс оксиметарПулс оксиметар

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 2. Marjanco Atanasov

  Vi blagodarime za sorabotkata naracka e primena pozz

  Телесна вагаТелесна вага

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 3. Vesna Stojkovska

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 4. Anonymous

  Se bese ok

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 5. Љупче Велески

  Секоја чест на професионалноста!

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 6. Љупче Велески

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 7. Magdalena Jovanovska

  Sin mi go obozava proizvodot, gi ima site igri

  Konzola so Retro 400 IgriKonzola so Retro 400 Igri

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 8. Elizabeta Jakimovska

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 9. Атанасовски Давид

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 10. Мартин Миленковски

  Дерма ролерот е одличен и безболен за употреба, презадоволен сум од производот!

  Microneedling roller - Потикнува раст на косатаMicroneedling roller – Потикнува раст на косата

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 11. Anonymous

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 12. Anonymous

  Брза испорака, лесно нарачување.

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 13. Anonymous

  Odlicen proizvod

  Пулс оксиметарПулс оксиметар

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 14. Anonymous

  Brzi

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 15. Игор Симеонов

  Predobar proizvod

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 16. Бисера Кафтанова

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 17. Бисера Кафтанова

  Супер е!

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 18. Lenka Dimitrovska

  Masinkata e predobra se odi komplet kako na slikite

  9 во 1 машинка сецкање зеленчук9 во 1 машинка сецкање зеленчук

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 19. Suze Trajcevska

  Odlicna tocno meri skoro sekoj den ja koristam

  Дигитална рачна вага лажицаДигитална рачна вага лажица

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 20. Daniela Milenkovska

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 21. Ivica Jankovski

  Prezadovolen sum od svetlata eve vtor paket naracuvam, odlicno izgledaat!

  Надворешни LED соларни светлаНадворешни LED соларни светла

  Корисно(0) Бескорисно(1)You have already voted this
 22. Mladenovski Tomislav

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 23. Stojanovska Ivana

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 24. Nikolovski David

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 25. Трајче Петрески

  Top !

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
1 2 3 4 45

Повеќе од 100 реализирани нарачки дневно!

Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Обнови ги
Shopping cart