Мислења и оцени од купувачите

Мислења и оцени од купувачите

Прифаќаме само реални мислења, од корисниците кој го нарачале производот.

 1. Трајче Петрески

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 2. Milkovska Tanja

  Ponudata vi e odlicna, gi zedov proizvodite vi blagodaram od srce

  Пакет производи на акција! Топломер + Пулс ОксиметарПакет производи на акција! Топломер + Пулс Оксиметар

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 3. Aneta Ignatovska

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 4. Елеонора Тодоровска

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 5. Ангелина Атанасовска

  Ви благодарам, производот е одличен.
  Доживејте го за миг вкусот на свежо направеното еспресо 🙂

  Мока Пот За Еспресо - Кафемат за 6 кафињаМока Пот За Еспресо – Кафемат за 6 кафиња

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 6. Tatjana

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 7. Tatjana

  super e

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 8. Sasko Ristovski

  Ja imam prakticna e

  HD Endoscope CameraHD Endoscope Camera

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 9. Elena Mitovska

  Vi blagodaram za brzata dostava i usluzlivosta vi posakuvam uspesna rabota 😊

  Бежичен звучник со микрофон гратисБежичен звучник со микрофон гратис

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 10. Далибор Стојчевски

  Супер ми ја доставија, квалитетно е изработена

  Мултифункционална алаткаМултифункционална алатка

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 11. Marina Veljanovska

  Toplo go preporacuvam vredi da go imate, jas sum prezadovolna 😊🤩

  Масажер за целулит и тонирање на телотоМасажер за целулит и тонирање на телото

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 12. Violeta Marjanovska

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 13. Velickovska Stefanija

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 14. Davitkovski Dejan

  Super zadovolen sum, ist e kako na slikite

  Tomi BrandTomi Brand

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 15. Trajcevski Viktor

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 16. Taskovski Filip

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 17. Toni Miovski

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 18. Toni Miovski

  Odlicno e za opystanje na nervnite muskuli na vratot i glavata

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 19. Билјана Јаневска

  Благодарам за се, презадоволна сум од производот, од вашиот пристап и исполнителност како и од вашата точност и брзина. Поздрав

  Електрична турпија за ноктиЕлектрична турпија за нокти

  Корисно(1) Бескорисно(0)You have already voted this
 20. Билјана Јаневска

  Презадоволна, прекрасни точни љубезни и навремени…👏

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 21. Anamarija Nikolovska

  Super e kvalliteten a i brzo polni, vi blagodaram

  Безжичен полнач и држач за во колаБезжичен полнач и држач за во кола

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 22. Angelovski Vlatko

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 23. Anita Jovanovikj

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 24. Anonymous

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
 25. Anonymous

  Ok

  Корисно(0) Бескорисно(0)You have already voted this
1 2 3 4 5 45

Повеќе од 100 реализирани нарачки дневно!

Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Обнови ги
Shopping cart