VASAGLE

VASAGLE
Најпродаваниот бренд за мебел, на Amazon.com, сега достапен и во Македонија.

VASAGLE – линија на модерен но достапен мебел, направен од многу издржливи материјали. Брендот се стреми да изработи мебел кој е: квалитетен, едноставен, привлечен, и пред се практичен.

Телефон за контакт: 072234055

Категории
  • Најнови
  • Најпродавани
  • Најдобро оценети

Кујнска количка VASAGLE LRC66BX

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

4,700 ден

Клупа за чевли VASAGLE LBS75X

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

5,299 ден

Кујнска полица VASAGLE KKS019B01

Достапно по нарачкаДоставата за овој производ е бесплатна за: 20-30 дена

6,600 ден

Полица за чевли VASAGLE LBS078B01

Достапно по нарачкаДоставата за овој производ е бесплатна за: 20-30 дена

4,699 ден

3-степена бар маса за сервирање VASAGLE LRC72XV1

Достапно по нарачкаДоставата за овој производ е бесплатна за: 20-30 дена

5,299 ден

Клупа за чевли VASAGLE LHS30BX

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

4,999 ден

Кујнски остров работна маса VASAGLE KKI01BX

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

7,499 ден

Голема полица VASAGLE LLS107B01

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

8,999 ден

Компјутерска маса со тркала VASAGLE LWD031B01

Распродадено

Распродадено (не може да се нарача)

Original price was: 6,000 ден.Current price is: 4,800 ден.
20%

Компјутерско биро VASAGLE LWD40X

Распродадено

Распродадено (не може да се нарача)

5,400 ден

Сет шанкерска маса и 2 столици VASAGLE LBT15X

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

11,200 ден

Тркалезна масичка VASAGLE LCT88X

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

Original price was: 6,499 ден.Current price is: 5,999 ден.
8%

Сет од три клуб маси VASAGLE LNT13X

Распродадено

Распродадено (не може да се нарача)

4,800 ден

Тркалезна маса со полица VASAGLE LCT80BX

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

6,800 ден

Сет од 2 столчиња за шанк VASAGLE LBC026B01V1

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

7,999 ден
Original price was: 1,999 ден.Current price is: 1,799 ден.

Клуб маса VASAGLE LCT61X

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

6,100 ден
Original price was: 6,100 ден.Current price is: 4,999 ден.

Сет од 2 странични масички VASAGLE LET24X

Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

Original price was: 6,000 ден.Current price is: 4,400 ден.
27%

Компјутерско биро VASAGLE LWD47X

Достапно по нарачкаДоставата за овој производ е бесплатна за: 20-30 дена

7,500 ден
Повеќе
Дури и со брзиот раст на продажбата, тимот продолжи да истражува: нови видови на производи кои можат подобро да им служат на клиентите. Откако ги слушнаа повратните информации од клиентите и спроведоа темелно истражување, тие ги пронајдоа критериумите за производите, кои клиентите ги сакаат; практичност, пристапни цени едноставно склопување, привлечен изглед, оригинален дизајн, траен квалитет, пријатно искуство.   Со развојот и растот на VASAGLE, производите се користат во домовите во Европа, Северна Америка, Јапонија, а од неодамна се достапни и во Македонија.  

VASAGLE Официјална веб-страница


Продавница на Amazon.com


Продавница на Amazon.de во Германија


VASAGLE YouTube


Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Shopping cart