Kameri

Ако барате нов начин за фотографирање во 2020 година, овој водич за купување камери мора да го прочитате!

Изборот на нова камера порано беше толку лесен. Со ограничен избор, вашата одлука обично се вртеше околу цената.

Во денешно време, има стотици модели на камери и потешко е да изберете, исто така вашиот паметен телефон веќе прави прилично добри фотографии! Сето тоа е тежок фактор за избор на камера.

Со сите технички жаргони околу камерите за фотографирање и деловите од камерата, донесувањето одлука може да биде тешко.

Ќе ви се најде овој водич 😉

Тука на купипродај, имаме над 7 години искуство.

Дефинитивно можеме да помогнеме во пронаоѓањето на вистинската камера за вас…

Погледнете го најдобриот избор со најповолни цени подолу:

Категории

Се прикажуваат сите 11 резултати

Голем професионален трипод статив

Распродадено

Нема на залиха

1,699 ден
58%

2 во 1 Соларно светло и лажна камера

Само 3 останати на залиха | Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

899 ден
44%

Q9 Безжична WIFI камера

Распродадено

Нема на залиха

1,399 ден
36%

Статив трипод за камера и телефон

Доставата за овој производ е бесплатна за: 3-6 дена

999 ден
41%
3,299 ден
18%

Надворешна ротирачка WIFI IP камера

Распродадено

Нема на залиха

2,899 ден
28%

WiFi Камера за видео надзор преку телефон

Распродадено

Нема на залиха

1,399 ден
36%

Видео бебе монитор – Камера за бебе

Распродадено

Нема на залиха

1,399 ден
36%
популарно
камера за бебе

VR 360 Камера

Доставата за овој производ е бесплатна за: 3-6 дена

2,299 ден
23%
популарно
Лажна камера

Лажна камера

Само 2 останати на залиха | Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

699 ден
46%

HD Endoscope Camera

На залиха | Доставата за овој производ е бесплатна за: 1-2 дена

899 ден
55%

5 најважни фактори при избор на нова камера

1. Квалитет на слика да биде подобар од сликите што ги прави вашиот телефон.

Квалитет на слика

Нема смисла да носите камера, со вас, ако не слика поубави слики од вашиот телефон, или барем нуди карактеристики што не ги прави вашиот телефон.

2. Ергономија

Дали е доволно голем? Дали има изразен зафат? Дали суштинските копчиња изгледаат доволно далеку?

3. Големина која ви одговара

golem kamera

Ова е важно. Дали сте родител што секогаш има дете со вас? Ако е така, вашиот фотоапарат веројатно треба да биде лесен или компактен. Дали обично носите торба околу вас? Дали патувате многу? итн итн

4. Достапност на леќи што одговараат на вашиот буџет и идните потреби.

Ако изберете компактна камера со фиксна леќа, нема потреба да го разгледувате ова. Доколку се одлучите за камера што може да се замени, погледнете ги другите понудени леќи. Разгледајте ги цените на леќите пред да нарачате.

5. Најнова технологија

Со технологијата на фотоапаратот која се движи толку брзо, секогаш препорачуваме да инвестирате во најновите фотоапарати. Ако вашиот буџет не го дозволува тоа, честопати може да се најдат поволни цени со добар квалитет. Постои и опција половна камера… но, предупредувачки!

Bezicni kameri
Надворешна камера
Mini kameri mk
Web kameri mk
Video kameri

Шпионски камери безжични
Bezicni kameri
Безжични камери за видео надзор
Wifi камери за видео надзор
Mini kameri
Kameri za video nadzor

Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Shopping cart