Лазар Груп

Електроника, Мебел, Спортска опрема
мислења
Anonymous и 292 оценки
4.6 Огласи
4.6 Комуникација
4.6 Поддршка
4.6 Го препорачувам
4.6/5
Review
оцена
5.0
Anonymous
321 мислења септември 27, 2023 12:44 pm
5.0 Огласи
5.0 Комуникација
5.0 Поддршка
5.0 Го препорачувам
Review
оцена
5.0
Сергеј Малјановски
1 мислења септември 25, 2023 3:10 pm

Многу сум задоволен од слушалките, ми пристигнаа за еден ден и работат беспрекорно.

 P36 TWS Гејмерски безжични слушалки

5.0 Огласи
5.0 Комуникација
5.0 Поддршка
5.0 Го препорачувам
Review
оцена
5.0
Александар Велески
1 мислења септември 10, 2023 9:59 am

No comment, very good

 A6S TWS Bluetooth слушалки

5.0 Огласи
5.0 Комуникација
5.0 Поддршка
5.0 Го препорачувам
Review
оцена
5.0
Anonymous
321 мислења септември 6, 2023 6:47 pm

Задоволен сум од квалитетот, слушалките се одлични

 H9 TWS Bluetooth слушалки

5.0 Огласи
5.0 Комуникација
5.0 Поддршка
5.0 Го препорачувам
Review
оцена
5.0
Marina
321 мислења септември 5, 2023 11:17 pm
5.0 Огласи
5.0 Комуникација
5.0 Поддршка
5.0 Го препорачувам
Review
оцена
0.0
Жаклина
321 мислења септември 1, 2023 3:48 am

Што е до масата ? Димензии ? Цена ? Терасата ми е мала. Па ми се важни димензиите.

 Тркалезни бар столици VASAGLE LBC32X сет од 2 столици

0.0 Огласи
0.0 Комуникација
0.0 Поддршка
0.0 Го препорачувам
Review
оцена
5.0
Marija Trickovska
321 мислења август 31, 2023 10:49 am
5.0 Огласи
5.0 Комуникација
5.0 Поддршка
5.0 Го препорачувам
Review
оцена
4.0
Matea
1 мислења август 30, 2023 9:57 am

Malku poinakov materijal od prikazaniot na slikite, no bojata e taa

 Сет од 3 ѕидни полици VASAGLE LWS33BX

4.0 Огласи
4.0 Комуникација
4.0 Поддршка
4.0 Го препорачувам
Review
оцена
5.0
Radoslav
321 мислења август 21, 2023 10:31 am

Одличен квалитет на изработка и материјали

 VASAGLE Полица за чевли LBS15BX

5.0 Огласи
5.0 Комуникација
5.0 Поддршка
5.0 Го препорачувам
Review
оцена
1.0
Андриана
321 мислења август 12, 2023 5:36 pm

Катастрофа! Пред 2 месеци го порачавме столот, и сеуште не е испорачан. А да не зборувам за комуникацијата... не постои. Така да не само што го немаат на лагер, нема да го добиете во догледно време!

 Стол Клацкалка SONGMICS LYY10G

1.0 Огласи
1.0 Комуникација
1.0 Поддршка
1.0 Го препорачувам
Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Shopping cart