За нас

Компанијата купипродај, основана 2009 година, располага со 17 вработени. 8 во оделот на корисничка подршка. 7 во оделот за маркетинг и продажба. 1 главен и одговорен, менаџер сопственик.

Секојдневно вредно работиме за да ги исполниме желбите и потребите на нашите корисници. но и да го убрзаме развојот на компаниите соработници.

Се што ви треба да купувате и продавате на интернет.

Бесплатна достава низ цела македонија за 1-2 дена.

Може да се види пред да се плати.

Со отварањето на онлајн продавница на купипродај, вашиот профит повеќе не е ограничен од бројот на клиенти кои можат физички да ја посетат вашата продавница во вашиот град.

Сега можете да продавате низ сите градови во македонија.
Ќе бидете достапни за вашите корисници 24 часа секој ден.

Просечниот човек го проверува својот мобилен телефон околу 150 пати во текот на денот. За интелигентните бизнисмени овој податок е повеќе од доволен за да почнат да продаваат на интернет.

Неограничени можности, брз старт, огромна база на потенцијални клиенти, ниски трошоци, вртоглаво растечки пазар на купипродај… и многу други бенефити.

Нашиот тим

Ивана Младеновска
Генерален директор
ivanamladenovska1992@gmail.com
Теута Терзиу
Технички асистент
terziateta@yahoo.com
Влатко Петковски
Web developer и техничка поддршка
vlatkopetr89@gmail.com
Јована Миланович
Маркетинг консултант
milannew@gmail.com
Леутрим Мустафа
Раководител на онлајн продажба
mussttaffa1988@gmail.com
Горан Димитровски
Веб Администратор
goranavram@gmail.com
Виктор Стојкоски
Оддел за финансии
 

Често поставувани прашања 

Како да нарачам?

Изберете го производот кој сакате да го нарачате, и кликнете Нарачај, потоа на следниот линк пополнете ги податоците за достава, Име, град, адреса и телефон за контакт, и повторно кликнете Нарачај, и ќе добиете потврда за успешно направена нарачка.

За два дена ќе ви се јават од каргото, на телефонскиот број што го оставивте во нарачката, и ќе ви го достават производот.

Како се наплаќа?

Плаќате на рака на доставувачот. Кога ќе ги видите, и добиете производот.

Колку се наплаќа за достава?

Доставата е бесплатна за сите производи. Треба да платите само толку колку што пишува на производот, ниту денар повеќе.

Живеам во село, дали може да нарачам?

Вршиме бесплатна достава за 1-2 дена, во сите градови и села во македонија,

Мислења и оцени од купувачите.

Мислења на feedback.mk

Повеќе од 100 реализирани нарачки дневно

Контакт

    Kupiprodaj
    Logo
    Регистрирај се
    Обнови ги