Замена или враќање на производ

Доколку не сте задоволни од производот, вршиме бесплатна замена, или враќање на парите, во рок од 36 дена.

Кога ќе ви го достават производот, можете да го видите, и да не го подигате, доколку не ви се допаѓа, доколку го подигнете, исто така имате право, во рок од 36 дена, да го замените производот што има соодветен квалитет, а што не одговара во однос на функцијата која ја врши, формата, големината, моделот, бојата или величината.

Се што треба да направите е да ни пишете тука на нашата вебстраница, или на нашите социјални профили на инстаграм или фејсбук. Да го напишете вашето име и презиме, од кое е направена нарачката, и да ни испртаите слика или видео од производот, (не вршиме замена преку телефон, бидејќи е потребно да ни испратите, слика или видео од прозиводот кој сакате да го замените).

По проверка и потврда од наша страна, ќе ви биде испратен нов производ, кој ќе го добиете за 1-3 дена, кога ќе ви го достават новиот производ, ќе треба да го спакувате и да го вратите тој што е во вас.

Доставата или замената се врши целосно бесплатно.

Return policy

Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Shopping cart