Партнерска програма

Зачлени се

Промовирај

Заработи

Добредојдовте во најголемата партнерска програма во македонија. Програмата која им помага на инфлуенсерите, креаторите на содржини, издавачите и блогерите да го монетизираат својот труд. 

Голем избор на производи достапни за продажба на купипродај, кои корисниците можат лесно да ги рекламираат со генерирање на уникатен линк, да ја насочат својата публика кон нивните препораки и да заработат процент од секоја кфалификувана нарачка.

Најчесто поставувани прашања?

Откако ќе се регистрирате ќе бидете во можност, да генерирате уникатен линк од производот кој што сакате да го рекламирате,  секој што ќе кликне на линкот и направи нарачка, вие добивате 20% провизија од секоја квалификувана нарачката. (пр. цената на производот е 1000 денари, вие добивате 200 денари провизија, колку повеќе нарачки толку повеќе провизија.). Исто така, ќе имате можност да учествувате во ексклузивни промоции на производи, со ограничено време, за да имаме повеќе нарачки, а во исто време и повеќе провизија за вас, (кога производот е на промоција, зголемен е и бројот на нарачки). 

Пријавувањето е достапно за сите, не треба да бидете веб-дизајнер за да ги искористите нашите алатки. Едноставно и лесно за користење, само го копирате и го поставувате линкот од производот, каде сакате на facebook, instagram, youtube..или коколку имате ваш вебсајт, сите нарачки ќе бидат следени .

Ќе добиете провизија за секоја квалификувана нарачка. Квалификувана нарачка, е нарачката која купувачот ја платил и ја подигнал од карго службата. Во принцип 99% од нарачките се примени и успешно комплетирани.

Кога партнерите ги промовира нашите производи и услуги, тие генерираат URL за промоција што обично изгледа вака:

 

https://kupiprodaj .com/?wreferrer=9898b44af5

 

Кога корисникот ќе кликне на оваа URL адреса ќе ја отвори нашата веб-страница, ID-то на партнерот (9898b44af5 во примерот погоре) се зачувува во колаче (cookie), во прелистувачот на клиентот. Ако клиентот изврши купување, на производот, на партнерот му се доделува провизија за продажба.

Апсолутно! Бидејќи ИД на партнерот е зачувана во колаче на прелистувачот (web browser cookie), програмата ги следи сите производи кој ќе бидат нарачани. (пр. доколку корисникот нарача два квалификувани производи за двата ќе добиете провизија.). Во рек од 1 ден што и да нарача корисникот, вие добивате 20% провизија.

Исплатата се врши, кога ќе имате провизија од минимум 10 квалификувани нарачки, или 5 дена од последната, успешно комплетирана нарачка.

Во работната табела, кога се логирате, имате одел за детална статистика за тоа колку нарачки имате направено, кој корсник го нарачал производот, каков е статусот на нарачката, и колку провизија треба да добиете.

Можност да работите од дома.

Извор на пасивен приход.

Целосно флексибилен распоред за работа.
Не е потребно претходно знаење.
Не треба да произведувате, или да продавате производи.
Не треба да ракувате со испорака на производи, и услуга на клиенти.

И многу други придобивки…

0
Задоволни партнери
0 ден.
Провизија исплатено

[wcfm_affiliate_registration]

Работа од дома – Станете наш партнер

Дали сакате да научите како да заработите пари, преку нашата партнерска програма, но не сте сигурни од каде да започнете? Affiliate marketing е заработка на профит без никаков напор, нели? Барем во тоа се уверивте во брзото пребарување на Google, но како и обично, вистината е малку посложена од ...

Повеќе
Заработка од инстаграм во македонија?

Со воспоставување партнерства помеѓу корисникот, и компанијата која сака да ги рекламира своите производи. Инфлуенсерот го прикажува производот во своите објави и заработува провизија на секоја продажба што е направена преку неговиот линк. Преку URL-врска што е прилагодена, со уникатен ...

Повеќе

Производи кој можете да ги рекламирате

Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Обнови ги