Двогледи

Категории

Се прикажуваат сите 4 резултати

899 ден
59%
1,299 ден
41%
699 ден
65%

Двогледите се поделени на монокуларни (гледање со едно око) и двогледи (гледани со двете очи). Монокуларниот двоглед може да се користи, во театар и на спортски утакмици, додека двогледот е посоодветен за далечинско гледање, на пример, за ловџии.

Зголемувањето, дијаметарот на објективот, фокусот и осветленоста играат важна улога во изборот на вашиот нов двоглед.

Голем избор на двогледи, по пристапни цени.

Љубител сте на активности на отворено, и имате желба да гледате далечни објекти, дефинитивно ви треба двоглед – уред дизајниран за набљудување на далечни објекти. Во зависност од вашите потреби, можете да изберете двоглед на kupiprodaj.com.

Пред да купите, проверете ја разновидната понуда и изберете го двогледот што ќе додаде најголем шарм на вашите патувања.

Главните фактори на кои мора да обрнеме внимание при купувањето на двоглед се неговата тежина и димензии (должина, ширина, висина).

При изборот на вистинскиот двоглед, важно е внимателно да се спореди зумот што го дозволува одреден производ бидејќи можеме да најдеме зум од 10 до 41 пати. Гумената заштитна обвивка овозможува двогледот добро да се вклопи во раката, да не се лизга.

Правилната долгорочна нега и одржување на двогледот е од суштинско значење за долги и добри перформанси, па затоа е добро да се купи некоја опрема како кутија, крпи за чистење и заштитни капаци. Исто така, треба внимателно да се исчисти, бидејќи груби партали може да го уништат. Најдобро е да користите крпи за чистење на очила.

Професионални двогледи
dvogledi skopje mk
Купи двоглед
Половни двогледи
Двоглед Скопје
Dvogled cena mk
Monokular mk

Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Shopping cart