Машинки за бричење

Категории

Се прикажуваат сите 12 резултати

Изборот на електрична машинка, или тример е едно од најважните набавки, за еден маж.

Бричењето и обликувањето е исто дел од машката рутина, како и пивото на крајот од денот, па во обид да ја олесниме целата напорна работа, во изборот на добри машинки за бричење, еве неколку совети.

 

1. Размислувајте практично
„Идеално, изберете машина на полнење, бидејќи жиците заземаат премногу простор во фиоката.

 

2. Не купувајте ѓубре
„Купете го најдобриот квалитет што можете да си го дозволите, бидејќи интегритетот, и силата на моторот се клучни за чисто и конзистентно сечење“.

 

3. Барајте разноврсност
“Доколку е достапно, изберете клипер кој доаѓа со повеќе глави, или има прилагодлива глава за сечење. Што ќе ви се најде за бради со различна должина”.

 

4. Прашајте го вашиот бербер за совет

“Ако сте во добри односи со вашиот локален бербер, Прашајте го за совет каква машинка да си купите.”

 

5. Размислете за деталите
„Вреди да се плати дополнително за тример со дополнително специјализирано мини сечило за фини детали околу мустаќите и под усните“.

 

Професионални машинки за потстрижување
masinki cena mk
Сет за бричење
masinki za bricenje
Машинка за брада
Машинки за бричење

Kupiprodaj
Logo
Регистрирај се
Shopping cart